Translate

dimarts, 12 de març del 2013

PissarraMarc!

Marc de fotos-pissarra

En diverses ocasions els projectes amb una doble funció són els que ens motiven més per a realitzar manualitats, per això en aquest post es presenta un objecte amb doble funció!

Es tracte d'un marc forrat amb tela o amb paper que servirà per a decorar la paret i alhora com a pissarra per apuntar les tasques o idees que desitgem.



exemple 1.


Per a fer-ho es necessita:

- Un marc de fotos de vidre.
- Un tros de tela acolorida o un paper de colors.  Podeu buscar papers de colors per internet, buscant-ho al Google i imprimir-ho, per exemple per a tenir el full de ratlles que surt a la imatge d'exemple 1 poseu al Google: Rayas rosas y blancas, i us n'apareixaràn de tots tipus ( com s'observa a la imatge exemple 2.)
- Un retolador NO permanent.

exemple 2.



Aleshores és tant simple com col·locar el full o tela que hageu imprimint dins el marc i escriure allò que desitgeu  ho podreu borrar quan volgueu fàcilment!

Si és per a un aniversari com a l'exemple podeu ficar una frase ingeniosa i així l'aprofiteu com a postal, si es per la parella podeu ficar una declaració, pel dia de la mare unes paraules boniques...

I JA HO TENIM!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada