Translate

dimarts, 26 de març del 2013

Moments time.

RELLOTGE FOTOGRÀFIC

El post d'avui és un regal que serveix per a representar el present, transportar-te el passat i planejar el futur. Us presento el rellotge amb records! Un regal un tant enginyós;  les agulles del rellotge segueixen avançant però alhora sota elles hi ha moments plasmats.


Per a fer-lo necessitem seguir els següents passos:

imatge 1.
1. Comprar un rellotge ( de la mida i estil desitjat), i desmontar-lo, no és complicat, treue els cargols de darrera que subjecten el rellotge i el marc, i després treure les agulles (sobretot guardar bé totes les peces i cargols i recordar on va cada una). Aleshores ens quedara un paper on hi haurà les agulles (imatge 1.), serà la nostre plantilla.

2. Agafar una cartolina i amb l'ajuda de la nostre plantilla dibuixar el contorn ( que en aquest cas serà un cercle). Un cop dibuixat, retallar la cartolina i amb l'ajuda d'un regle escriure els números ( en la imatge d'exemple el rellotge no costa de números, podeu elegir el format que volgueu).

3. Tot seguit seleccionar fotos i posar-les sobre la cartolina, escollir una posició per a cada una i seguidament engantxar-les. 

4. Si voleu, tal i com es mostra al rellotge d'exemple, podeu posar alguna frase. Aquí us en deixo algunes:
- Pensa't-ho, el temps escapa.
-"Cautivo de un tic-tac, que me aton-ta".
-"No perdamos nada de nuestro tiempo; quizá los hubo más bellos, pero este es el nuestro"


5. Tornar a muntar el rellotge però utilitzant la nostre plantilla nova i posar-li piles!



I JA HO TENIM!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada