Translate

dimarts, 16 de juny del 2015

Decoració floral.

Ara que arriba l'estiu i les festes al pati, que millor que sorprendre amb una bona decoració prou econòmica i fàcil de fer!

En primer lloc presento una cortina de flors de plàstic (les he triat de plàstic ja que així no es fan mal bé).

Els materials utilitzats els podeu trobar en qualsevol bazar, carrefour, eroski...i són:
-Flors de plàstic (els colors els podeu triar al gust).
-Corda fina ( al bazar el rotllo val 2.5eu)
-Fil de cosir i tisores.

Realització:
Talleu la corda a diferents trossos d'un metre o metre i mig (o més llarg si teniu pensat penjar-ho molt amunt), i utilitzant el fil de cosir lligueu les flors a la corda, feu voltes i nusos per assegurar-vos que queda ben lligat. En la foto que us mostro he posat cinc flors per troç de corda, però podeu posar les que creieu convenient. Imatge 1 i 2.

A continuació veureu que també he decorat una cistella amb les flora sobrants, enganxant les flors amb fil i agulla i atravessant la cistella. Imatge 3 i 4 (als gats els encanten lea cistelles...).

I finalment, també he realitzat un cartell per a decorar; aquesta vegada les fulles no són de plàstic, les podeu agafar del terre d'algun parc i reciclar-les. El que heu de fer abans de posar-les, és tirar moltissima laca per sobre i deixar que s'asequi, d'aquesta manera les fulles es mantenen més temps sense assecar-se.  Després les engantxeu amb super glue sobre el cartró i hi escribiu el que trobeu necessari. Imatge 5 i 6.

I ja tenim una decoració ben mona!

Imatge 1
Imatge 2
Imatge 3
Imatge 4
Imatge 5
Imatge 6

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada